Author Topic: IMPORTANT ANNOUNCEMENT - Stats transfer to CTF5.0  (Read 5508 times)

Offline Eddy #15 on: July 06, 2017, 02:50:23 pm

  • Manager
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 595
    • View Profile
If there are any admins, can you unban me on CTF5?I think someone forgot to unban me there, I wanted to transfer my stats.
done

Offline Zeeshan.Bhatti #16 on: July 06, 2017, 08:13:02 pm

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 218
    • View Profile
Finally the wait is over. welcome ctf5.
Current Experience: EC Admin.
Past Experience: LG Dev, VCDM Dev, SDC Admin, AvT Admin, Skylarks Admin, Skylarks cnr, ECS Admin.
Events:  EC Championship Ref, EC Ladder Admin, ViceWar VI Admin, EYE 3 Ref, ECKO Management, EYE4 Ref.
TRC Member - Since 03, May, 2017

Offline AsaD. #17 on: July 08, 2017, 04:28:40 pm

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
So finally,there will be no more desync  :o :o :o , i will love to play CTF 5.0

im not with russians nor mad lemons,i take that skin which i like more.

Offline MD619 #18 on: July 08, 2017, 07:23:05 pm

  • Newbie
  • *
  • Posts: 48
    • View Profile
I had registered on ctf5.0 during vu+trc vs mk+ss so now that command /ctf5pass isnt working for me.

Offline Eddy #19 on: July 08, 2017, 07:56:11 pm

  • Manager
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 595
    • View Profile
I had registered on ctf5.0 during vu+trc vs mk+ss so now that command /ctf5pass isnt working for me.

  • Create an account on the CTF5.0 server with the same name of your CTF4.0 account

I guess there will be no problem if the CTF 5.0 account has already been registered since before, In case there are no problems, the stats of the current CTF 5.0 account would be automatically removed or will it simply be linked to 4.0? ???
There is no problem. If the account already exists in CTF5.0, the CTF5.0 stats will be replaced by the CTF4.0 stats.

Offline NewK #20 on: July 08, 2017, 08:43:32 pm

  • Developer
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 838
    • View Profile
I had registered on ctf5.0 during vu+trc vs mk+ss so now that command /ctf5pass isnt working for me.
Have you tried to use the  "/ctf5pass" command? Does it show any error? If you already have an account on CTF5, that is not a problem, but you absolutely have to use the /ctf5pass command if you want to mantain your stats. The /ctf5pass command is a command from the CTF4.0 server, not from CTF5.0.

Offline MD619 #21 on: July 12, 2017, 01:38:16 pm

  • Newbie
  • *
  • Posts: 48
    • View Profile
I had registered on ctf5.0 during vu+trc vs mk+ss so now that command /ctf5pass isnt working for me.
Have you tried to use the  "/ctf5pass" command? Does it show any error? If you already have an account on CTF5, that is not a problem, but you absolutely have to use the /ctf5pass command if you want to mantain your stats. The /ctf5pass command is a command from the CTF4.0 server, not from CTF5.0.
Oh my GOd loooool I was using this command in CTF5 xDDDDDd
I used it in CTF4.0 and it showed me this
[05:36:22]  Connecting to 51.255.102.244:5196..
[05:36:23]  Connection success. Loading server info...
[05:36:24]  *> [VU_T]MD619 connected. <*
[05:36:24]  CTF5.0 public release is nearby! If you'd like to mantain your stats please follow the instructions shown the forums: goo.gl/Q3c1KQ
[05:36:24]  ** pm >> Welcome back to Capture The Flag, [VU_T]MD619!
[05:36:24]  ** pm >> Player Details - IP:[ 45.116.232.45 ] Country:[ Pakistan ]
[05:36:24]  ** pm >> Log-in before spawning, Using: /login <password>
[05:36:25]  ** pm >> Error: You need to be registered and logged in.
[05:36:30]  ** pm >> You have successfully logged in!
[05:36:30]  ** [VU_T]MD619 has logged in as level:[ 1 ]
[05:36:31]  ** pm >> Error: You need to type a password, correct syntax: /ctf5pass <password>
[05:36:39]  ** pm >> You have set your CTF5 password to: ************
[05:36:39]  ** pm >> Your stats will be imported to the CTF5 server

Offline NewK #22 on: August 25, 2018, 11:40:14 pm

  • Developer
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 838
    • View Profile
CTF4 has now been shutdown. All the players who used the command to transfer their stats have had their stats transfered to CTF5. Webstats can be seen  here. The clan stats were not transfered because they work differently in CTF5. Clans need to be registered by server staff. A topic will be made later with all existing clans and you'll be able to request the staff to add your clan there. Server IP also changed and it's now 51.254.114.167:8193. Later on we might move back to the old IP again but for now that will be the server IP. IRC Channels remain the same  8)
« Last Edit: August 27, 2018, 05:02:17 am by NewK »

Offline Sevrin #23 on: August 26, 2018, 11:47:00 am

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 140
  • ||The Resurgence - RT|| ||Pakistani Legends - PL||
    • View Profile
I stated this issue long ago & it was not in my mind again, I did not used the command actually because I had already registered at CTF 5.0, what about my old stats of CTF 4.0?

Offline NewK #24 on: August 26, 2018, 06:24:23 pm

  • Developer
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 838
    • View Profile

I stated this issue long ago & it was not in my mind again, I did not used the command actually because I had already registered at CTF 5.0, what about my old stats of CTF 4.0?
I don't see any issue. To me it looks like you didn't really read anything posted in this thread.

  • Create an account on the CTF5.0 server with the same name of your CTF4.0 account

I guess there will be no problem if the CTF 5.0 account has already been registered since before, In case there are no problems, the stats of the current CTF 5.0 account would be automatically removed or will it simply be linked to 4.0? ???
There is no problem. If the account already exists in CTF5.0, the CTF5.0 stats will be replaced by the CTF4.0 stats.

One of the first steps was to create an account there. If you already had an account there, then you only needed to use the ctf5pass command. I posted this topic more than 1 year ago, I added a warning when joining CTF4 about this, and the question you're asking has been answered above. The stats transfer has already been done now. Accounts that did not use the command won't have their stats transfered.
« Last Edit: August 26, 2018, 06:34:18 pm by NewK »

Offline luchgox #25 on: August 26, 2018, 06:33:57 pm

  • Moderator
  • Newbie
  • *
  • Posts: 41
    • View Profile

Offline NewK #26 on: August 26, 2018, 06:36:19 pm

  • Developer
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 838
    • View Profile
Is there any chance?
Nope. You had more than 1 year to use this command and you still didn't. I'm not transferring anymore accounts.

Offline NewK #27 on: August 27, 2018, 05:01:32 am

  • Developer
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 838
    • View Profile
Reverted to the old IP so the IP is now 51.255.102.244:5196 once again.
« Last Edit: August 27, 2018, 05:15:00 am by NewK »